Helpen bij de kindernevendienst

Wie wil eenmalig helpen bij de kindernevendienst?

Iedere zondag zitten we met elkaar in de kerk, groot en klein. Van de kleine helaas wat minder dan van de grootte. Wanneer er “kleine” mensen zijn, zou het fijn zijn als zij niet de hele dienst bij de grote erbij hoeven te zijn. Helaas is er in de loop van de tijd een te kort ontstaan aan leiding van de kindernevendienst. In de wijkkerkenraad spraken we hier uitgebreid over met elkaar. We zijn tot de volgende oplossing gekomen. We vragen u om, om u op te geven om een keertje met de kinderen naar beneden te gaan. Ze horen dan een Bijbelverhaal door u uitgekozen, voorgelezen of verteld, u gaat bijvoorbeeld een gesprekje aan met de kinderen over het verhaal of over uw eigen jeugd in de kerk, u zingt wat liedjes (YouTube is een geweldige inspiratiebron) een mooie kleurplaat of een Bijbelspel als afsluiting.

Heeft u nog vragen, dan kunt u die altijd stellen aan mij.
Ik wil ook helpen bij de voorbereiding.

Natasje Bezemer

Voor materiaal zou je gebruik kunnen maken van de volgende website.