Luisterend bidden

Gemeentecursus: “Luisterend bidden” in Spijkenisse Wijkgemeente De Brug organiseert op 4 woensdagavonden en 1 maandagavond in 2020 een cursus Luisterend Bidden. Christenen uit de omgeving zijn van harte welkom om deze cursus bij te wonen.

Ben je ook benieuwd naar wat God gaat doen deze avonden, meld je dan aan vóór 31 december op het volgende emailadres  graag je naam en telefoonnummer vermelden.

Wanneer? Op woensdag 8 en 22 januari, 5 februari en 4 maart en één keer op maandag 17 februari.

Waar? In de Michaelkerk, Anjerplein 1 te Spijkenisse Hoe laat? Inloop 19.30 uur; start 19.45 uur tot uiterlijk 22.00 uur Kosten? € 20,- per persoon inclusief cursusmateriaal (graag betalen op de eerste avond)

Met de gemeentecursus “Luisterend bidden” ga je in vijf bijeenkomsten op ontdekkingstocht. Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God dan? Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is? En hoe kunnen we woorden van God op een liefdevolle manier met elkaar delen? Na deze cursus heb je (als gemeente) iets geproefd van Gods betrokkenheid op je dagelijkse leven. En je hebt ervaren dat God door jou heen wil werken om anderen op te bouwen, te troosten en te bemoedigen (1 Korintiërs 14:3), zodat je steeds meer kan gaan leven als getuige van Jezus en zijn Koninkrijk. De inleidingen van deze avonden worden gegeven door pastoraal werker Jan van Egmond. Hij zal je samen met het cursusmateriaal van “New-Wine” meenemen in de zoektocht van de lectio divina (=Bijbellezen met je hart). Zo wordt ons hart steeds meer gericht op Jezus en de Vader. Het zal je gebedsleven en bijbel lezen verrijken. Ook je relatie met Jezus wordt hierdoor versterkt. We zien er naar uit om verder naar elkaar en naar Jezus toe te groeien.

De cursus ”Luisterend bidden” is laagdrempelig en vooral bedoeld voor de gemeenteopbouw. Het tweede gedeelte van de avond gaan we de praktijk oefenen in een veilige omgeving, zodat je ook mag groeien in wat je geleerd hebt.