Missionair kerk zijn

Pelgrimage – zondag 15 september om 8.30. Zoekend naar vormen van bezinning en inspiratie waarmee we ook mensen van buiten de kerk kunnen aanspreken kwamen we op het idee om een korte pelgrimage te organiseren. Dit mede ook naar aanleiding van de geslaagde stadspelgrimage van de wijkkerkenraad.
Pelgrimeren is voor veel mensen inmiddels een bekende en geliefde manier
van bezinning op hun leven.
We in het witte kerkje van Simonshaven met een kort meditatief moment. Daarna gaan we in stilte richting Bernisse.

Onderweg krijgen de deelnemers de tijd en de ruimte om zich aan de hand van enkele vragen en opdrachten te bezinnen op hun leven.

We sluiten de pelgrimage weer af in het witte kerkje.

De afstand is zo’n drie kilometer. Omdat we onderweg ook af en toe stil staan, iets zingen of ruimte bieden voor persoonlijke rituelen zal de totale tijdsduur al snel zo’n anderhalf tot twee uur zijn.
Ken je mensen in je omgeving die mogelijk belangstelling hebben?
Maak ze dan attent op deze pelgrimage.
En natuurlijk mag je zelf ook mee doen!
Graag vooraf aanmelden bij Gilles van der Have of Gera van der Linden