Regels en Voorschriften bij bezoek aan de kerkgebouwen van wijkgemeente de Brug Spijkenisse

U bent van harte welkom bij onze gemeente en in onze kerkgebouwen. Wij hebben hiervoor wel een aantal regels en voorschriften moeten opstellen om de gezondheid van uw en uw gemeenteleden te beschermen.

Als eerste is het belangrijk om uw aan te melden voor het bezoeken van de diensten.

Dat kan eenvoudig via het volgende emailadres: Telefonisch aanmelden kan ook op maandag of donderdag via: 010-4743165.

Het aanmelden kan per dienst en u krijgt een bericht terug als u ingeschreven bent voor de dienst. Als er meer aanmeldingen zijn dan er plekken beschikbaar zijn, dan wordt u automatisch ingeschreven voor de volgende dienst.

Daarnaast is de vragenlijst welke door het RIVM is voorgeschreven van belang. Beantwoordt u één van deze vragen met een JA, dan kunt u de dienst of samenkomst niet bezoeken.

Meer informatie vindt u op de downloads.