Muziek Verbindt

Beste gemeenteleden van de verbinding,

In deze moeilijke tijd waarin een virus de hele wereld in haar greep heeft en wij noodgedwongen allerlei beperkingen hebben, zoals geen kerkdiensten gezamenlijk, maar via internet, zoveel mogelijk binnen blijven, geen contacten met andere mensen, alles op 1,5 meter afstand, enz. Allerlei maatregelen om het virus zoveel mogelijk in te perken en verspreiding te voorkomen.

In deze tijd willen wij – na overleg met het moderamen – proberen een steentje bij te dragen om de eenzaamheid te verlichten en wat troost, steun en blijdschap te brengen. Dat willen wij doen door u de mogelijkheid te geven om op zondagmiddag van 15.00 – 16.00 uur een uurtje naar muziek te luisteren. U kunt dat doen via de app van Kerkdienst gemist en dan naar de Ontmoetingskerk te gaan, u kunt dan live meeluisteren.

Als u een verzoeknummer wil horen of aanvragen voor iemand kunt u dat ons laten weten via e-mail:  of via whatsapp: 0657390129 of 0612886921.  Wij gaan dan proberen om aan uw verzoek te voldoen.

A.s. zondag 5 april willen we beginnen en zolang als wij gezond blijven en de crisis voortduurt, hopen we door te gaan.

Marja en Jan Voogt