Cursus ‘Luisterend bidden’

In de maanden mei en juni zal er een cursus ‘Luisterend Bidden’ worden georganiseerd. De cursus wordt gegeven op een 6-tal woensdagavonden van 19.30 tot ca 21.30 uur.

Wat kun je verwachten?
Met de cursus Luisterend bidden ga je in zes bijeenkomsten op ontdekkingstocht. Kunnen we echt Gods stem horen? Op welke manieren spreekt God dan? Hoe kunnen we onderscheiden wat van God is? En hoe kunnen we woorden van God op een liefdevolle manier met elkaar delen?

Na deze bijeenkomsten heb je iets geproefd van Gods betrokkenheid op je dagelijkse leven. En je hebt ervaren dat God door jou heen wil werken om anderen op te bouwen, te troosten en te bemoedigen (1 Korintiërs 14:3), zodat je steeds meer mag gaan leven als getuige van Jezus en zijn Koninkrijk.

  • Wanneer? Op woensdagavonden 12, 19 en 26 mei en 2,9 en 16 juni
  • Hoe laat?  Van 19.30 – ca. 21.30 uur
  • Waar? Digitaal, via Zoom; wellicht in juni weer in de Michaëlkerk
  • Kosten? Je hebt alleen de kosten van het cursusboek

Waar koop je het cursusboek? Het cursusboek is te bestellen bij Boekhandel Riemer (www.boekhandelriemer.nl) á € 9,50 excl. € 2,95 verzendkosten. (Tip: weet je iemand die bij jou in de buurt woont en ook dit boek wilt bestellen, doe het dan samen. Bij een bestelling van 2 of meer boeken worden er geen verzendkosten gerekend)

Aanmelden: Stuur een email naar keesmolengraaf@gmail.com

Kees Molengraaf

Tel. 06-36394123