Kerkdiensten rechtstreeks

Gezien de omstandigheden vinden er momenteel alleen diensten met een beperkt aantal bezoekers plaats in de Dorpskerk. De dienst is tevens te volgen via Kerkdienstgemist.nl.
De diensten vanuit de Michaëlkerk kunnen vooralsnog niet fysiek bijgewoond worden en zijn alleen via Kerkdienstgemist.nl (alleen audio) en Youtube (audio en beeld) te volgen. Er wordt hard gewerkt om de diensten vanuit de Dorpskerk eveneens via een beeldverbinding via Youtube te realiseren.

Dorpskerk:
De rechtstreekse uitzending vanuit de Dorpskerk kunt u vanaf 9.30 uur beluisteren via het Kerkdienstgemist kanaal.
Maak gebruik van de app op uw telefoon of tablet, of ga naar de website Kerkdienstgemist.nl  om te luisteren.

Michaëlkerk:
De rechtstreekse uitzending vanuit de Michaëlkerk kunt u vanaf 11.00 uur eveneens meeluisteren via het vertrouwde Kerkdienstgemist kanaal.

Deze dienst ook te zien via Youtube: Klik hier voor rechtstreekse uitzending van de dienst via Youtube.

Digitaal voorbedeboek

Gebedministry: tel. 06-363 94 123 – U/jij kunt al direct na de dienst bellen.

Kindernevendienst:
Klik hier om naar het Youtube kanaal van de Kindernevendienst te gaan.