Kerkdiensten rechtstreeks

Gezien de omstandigheden vinden er momenteel alleen online diensten plaats vanuit de Michaëlkerk en is het niet mogelijk de diensten fysiek bij te wonen. Deze diensten zijn rechtstreeks mee te beleven, zowel via Kerkdienstgemist.nl (alleen audio) als Youtube. Er wordt hard gewerkt om permanent online diensten vanuit de Dorpskerk te realiseren zodat er weer 2 diensten uitgezonden kunnen worden.

Michaëlkerk:
De rechtstreekse uitzending vanuit de Michaëlkerk kunt u vanaf 10.00 uur eveneens meeluisteren via het vertrouwde Kerkdienstgemist kanaal.
Maak gebruik van de app op uw telefoon of tablet, of ga naar de website Kerkdienstgemist.nl  om te luisteren.

Deze dienst ook te zien via Youtube: Klik hier voor rechtstreekse uitzending van de dienst via Youtube.

Digitaal voorbedeboek

Gebedministry: tel. 06-363 94 123 – U/jij kunt al direct na de dienst bellen.

Kindernevendienst:
Klik hier om naar het Youtube kanaal van de Kindernevendienst te gaan.