Kerkdiensten Paasweekend

Op Goede Vrijdagmorgen 29 maart 2024 is er om 9.30 uur een dienst in de Dorpskerk en om 19.30 uur een dienst in de Michaëlkerk. In beide diensten gaat ds Arenda Haasnoot voor en zal het Heilig Avondmaal bediend worden.

Op Stille Zaterdag 30 maart 2024 zal er om 19.30 uur een dienst zijn in de Dorpskerk. Voorganger in deze dienst is ds Arenda Haasnoot. 

Op Paaszondag 31 maart 2024 is er om 9.30 uur een dienst in de Dorpskerk en om om 11.00 uur een dienst in de Michaëlkerk. In beide diensten gaat ds Arenda Haasnoot voor.

Voor meer informatie zoals de collectes en de links naar de livestreams, zie hieronder.

Collectes

Kijkt of luistert u online mee met de dienst of bent u uw portemonnee vergeten en wilt u uw gaven geven dan kunt gebruik van uw bank of van de app van onze wijkgemeente.

Collecte via de App
Installeer hiervoor de app van onze gemeente08, te vinden in de appstore onder ‘Wijkgemeente De Brug Spijkenisse’.

Collecte via bankoverboeking
Wij willen u vragen uw bijdragen te storten op de bankrekening van de wijkkas: IBAN: NL10INGB0005318156 t.n.v. Wijkgemeente de Brug, Spijkenisse onder vermelding van het betreffende doel.

 

Collecte via QR code

Hieronder treft u de QR code van de collectes:

Meeluisteren / meekijken:

Dorpskerk 9.30 uur

KerkTV: Klik hier voor de rechtstreekse uitzending via Youtube.

Kerkradio: Klik hier voor de rechtstreeks uitzending via Kerkdienstgemist.nl 

Michaëlkerk 11.00 uur

KerkTV: Klik hier voor de rechtstreekse uitzending via Youtube.

 

Voorbede tijdens de dienst

Heeft u een gebedspunt, die u wilt indienen voor de voorbede tijdens de kerkdienst, dan kunt u dit via Whatsapp aan de ouderling van dienst laten weten.
Dit kan naar 06 2790 5317. Dit nummer is speciaal voor de voorbede. Vermeld kort, duidelijk en met uw naam de voorbede. Dit kan tot uiterlijk zondag 09.30 uur.

Eventueel kunt u ook mailen naar onze scriba: scriba_debrug@pkn-spijkenisse.nl
Dit kan tot uiterlijk zaterdag 12.00 uur !

 

Ministry na de dienst
Voor zover mogelijk is er na elke dienst weer een ministry gebedsteam aanwezig in de Dorpskerk en in de Michaelkerk. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan dat u gebruik kunt maken van het telefoonnummer 06-3639 4123, zolang er diensten via Youtube worden aangeboden. Vanuit huis kunt u direct na de livestream/dienst bellen naar de coördinator van het ministry-team met een verzoek voor gebed.