Lichtwandeling 31 oktober 2021

Zondag 31 oktober willen wij het licht verspreiden door Spijkenisse, dit gaan wij doen door een wij lichtwandeling te organiseren!
Alle kinderen zijn deze middag om 16:00 uur welkom in de Michaelkerk, wij gaan dan glazen potten versieren en er daarna een waxinelichtje in doen. Neem je zelf een glazen pot(je) mee van huis? Wij zorgen voor knutselspullen en waxinelichtjes!

Hierna gaan we met elkaar pannenkoeken eten! Onze dominee Arenda Haasnoot zal ons vertellen waarom wij vandaag een lichtwandeling gaan maken. Na het eten nemen we onze verlichte en versierde glazen potten mee en gaan wandelen naar de Dorpskerk, onderweg zullen wij ook lichtjes uitdelen aan iedereen die we tegenkomen!

Wij nodigen iedereen uit, en in het bijzonder de gezinnen! Je hoeft je niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden! Nodig vooral ook je vriendjes en vriendinnetjes uit, zodat wij een levende lichtslinger mogen zijn, door Spijkenisse heen!

Jasmijn van Dooren, Heleen Vink, Marthe Fijan, Carin van Vuurde en Fieke de Graaf,

Voor meer informatie: werkgroepsamen44@gmail.com