KerkTV uitzendingen Dorpskerk via Youtube

Op zondag 3 oktober is de eerste uitzending geweest vanuit de Dorpskerk met de nieuwe apparatuur. Het was nog even wennen en niet alles verliep even vlekkeloos, maar in totaliteit zijn we dik tevreden. Met name bleken er nog wat problemen met de geluidschakelingen te zijn. Die zijn hopelijk vanaf volgende week verleden tijd.
U kunt de diensten, net als die van de Michaëlkerk via de links op deze website benaderen, maar u kunt natuurlijk ook direct naar Youtube gaan en daar zoeken naar het kanaal “Wijkgemeente ‘De Brug’ Spijkenisse Dorpskerk”. Klik op de rode knop ‘Abonneren’ en u hoeft de volgende keer niet meer te zoeken.

Kerkdienstgemist.nl met alleen het audio signaal blijft gewoon bestaan.

Klik hier om naar het kanaal van de Dorpskerk te gaan.

Mocht u op- of aanmerkingen hebben n.a.v. de uitgezonden dienst, dan kunt deze sturen aan webmaster_debrug@pknspijkenisse.nl .

Niko van de Waal
Klaas van Zanten