Kennismaken.
Is de kerk nieuw voor jou? We vertellen je graag wie we zijn en wat we doen. Voel je welkom.

Lees verder

Contact.
Wilt u meer weten of in gesprek komen met ons, laat dan uw gegevens bij ons achter. We zorgen ervoor dat iemand contact met u/jou opneemt!
Ons adres:
Protestantse Gemeente Spijkenisse
Eikenlaan 2
3203 BK Spijkenisse
Per email:
Scriba: Mevr. H. Meijer
scriba-dv@pknspijkenisse.nl

Vieringen
Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom in de Ontmoetingskerk.

Lees verder

Online
Online is er elke zondag een kerkdienst die te volgen is via Kerkdienstgemist.nl De orde van dienst is te downloaden via de pagina wijknieuws.

Kerkdienstgemist

Diaconie
Bij het diaconaat tonen wij ons geloof in het dienen van de ander. We zien naar elkaar om en hebben oog voor wie praktische hulp nodig hebben en bieden vervolgens die hulp. Omdat het een Bijbelse taak is, is de gemeente diaconaal bewust.

Lees verder

Pastoraat
Binnen De Verbinding heeft het pastoraat een centrale plaats. Het krijgt gestalte in alle facetten van ons gemeente zijn. Dit komt voort uit de grondgedachte dat we geroepen zijn om ontvankelijk te zijn voor elkaar, vanuit het geloof dat ieder mens op zijn eigen unieke wijze beeld en weergave is van God en Gods liefde.

Lees verder

Catechese/jongerengroepen
Voor verschillende leeftijdsgroepen is er catechese. Om meer te leren over het geloof, en om er met elkaar over in gesprek te gaan.

Lees verder

Spiritualiteit
Spiritualiteit gaat over dat wat je beweegt, dat wat zin geeft, betekenis geeft aan het leven. Het gaat over bewust worden en bewust zijn van die “drive”!

Lees verder

Leerhuizen
Het begrip ‘leerhuis’ stamt uit de Joodse traditie. Daarin leeft de gedachte dat een mens nooit te oud is om te leren. En dat je het beste leert als je dit gezamenlijk doet. Leraar en leerling stellen vragen, gaan met elkaar in gesprek.

Lees verder