Vieringen
Elke zondag om 10.00 uur ben je van harte welkom in de Ontmoetingskerk of De Kern. Zolang de beslissing nog niet genomen is over welk kerkgebouw nog niet genomen is, wisselen we om de maand van kerkgebouw. Zie de agenda.
Agenda

In deze corona tijd zijn de kerken (helaas nog) gesloten. Online is er elke zondag een kerkdienst die te volgen is via Kerkdienstgemist.nlKerkdienstgemist

Avondmaal
De viering van het avondmaal vindt 1x per 6 weken plaats.  Gasten in de dienst zijn hartelijk welkom aan de Tafel van de Heer. Ook de kinderen zijn welkom.

Dopen
Ouders die hun kind willen laten dopen, of vrijblijvend een gesprek willen over de doop of wat dopen inhoudt, kunnen contact opnemen met een van de voorgangers.Contact

Relaties
Jullie willen elkaar het ja-woord geven? Als jullie of jouw geloof belangrijk voor jou/jullie is en jullie het een plaats op jullie feestelijke dag willen geven, dan nodigen we jullie graag uit om jullie relatie in onze kerk te komen vieren. We vertellen jullie graag wat er mogelijk is.

Kinderkerk
Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er kinderkerk. Een eigen dienst voor kinderen waarin ze een bijelverhaal horen en er een gezellige verwerking bij maken. De kinderen zijn eerst een stukje in de kerk en na het lied na de preek komen ze er weer terug.

Jongerendiensten
Je bent of voelt je jong en wilt wat anders: een aantal keer per jaar houden we speciale jongerendiensten. Samen met jou en speciaal voor jou organiseren we deze diensten. Met goede muziek en inspirerende sprekers.

Bronvieringen
Al een aantal jaar organiseert de Brongroep maandelijks speciale vieringen, zoals Taizévieringen, Ionavieringen, beeldmeditaties en kloostervieringen. Daar willen we in het nieuwe seizoen graag mee doorgaan.Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een meditatieve wandeling vanaf het witte kerkje in Simonshaven. Daarnaast denken we na over andere vieringen, eventueel op andere momenten. Wie mee wil denken of meer informatie wil: neem gerust contact op de Brongroep

Kliederviering

Bijna elke maand is er een kliederviering voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Elke viering staat een bijbel verhaal centraal. Bij binnenkomst worden kinderen en ouders/verzorgers/opa’s/oma’s welkom geheten, krijgen ze een naamsticker op en kunnen ze op allerlei manieren het thema gaan verkennen. Bij het gezamenlijke begin van de viering horen we wat het thema is en hoe we daarmee aan de slag gaan. Elke keer is er een keuzeprogramma voor kinderen en volwassenen: knutselen, schminken, praten, ontdekken…Na het kliederen vieren we samen: we zingen, beleven het verhaal en krijgen een heel bijzondere zegen mee. We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd.

Aanmelden is nodig, i.v.m. de inkoop en begeleiding. Neem contact op met:

Maatwerk Dienst
Een intieme dienst waar je stilstaat bij mooie dingen in je/jullie leven samen, met het gezin en familie. Maar ook een dienst waar om ruimte is voor de lastige en verdrietige dingen in het het leven voor te leggen aan God.

We komen je halen
Niet in staat om zelf naar de kerk te komen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de diaconie. Zij kennen de chauffeurs en regelen dat u wordt opgehaald, en na de koffie wordt thuisgebracht!

Uitvaart
Uitvaarten vanuit onze gemeenten worden in overleg met de kerkenraad en de betreffende voorganger vastgesteld. U kunt hiervoor contact opnemen met de voorganger en/of de scriba.