Vanaf 4 juli a.s. is mogelijk om 78 kerkbezoekers te ontvangen in een kerkdienst.
Als u fysiek aanwezig wilt zijn dan dient u zich hiervoor aan te melden

In het aanmeldingsformulier geeft u uw gegevens door.

• Naam: u naam
  • E-mailadres:  uw e-mailadres.
  • Aantal bezoekers: het aantal bezoekers, (gezinsleden)
  • Wachtwoord: u kiest een eigen wachtwoord.

En vink het vakje kerkdienst aan u bent dan voor elke kerkdienst aangemeld.
Na de inschrijving ontvangt u een e-mail met het verzoek om het e-mailadres te verifiëren.
Let op: u bent aangemeld bij Kerktijd.nl nadat het e-mailadres is geverifieerd, dit om spam en ongewenste aanmeldingen te voorkomen.

Nadat de deelnemer in de e-mail op de knop ‘Verifieer E-Mailadres’ heeft geklikt, verschijnt het inlogscherm voor Kerktijd.nl. U kan inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord om indien gewenst de eigen gegevens en de voorkeuren te wijzigen of het account te verwijderen. Ook heeft u hier de mogelijkheid om zich tijdelijk op ‘inactief’ te zetten, bijvoorbeeld i.v.m. vakantie of quarantaine. Tijdens de inactieve periode ontvangt u  geen uitnodigingen voor bijeenkomsten.
Het is dus belangrijk dat u de inloggegevens goed bewaard en indien nodig aanpast.

Voor de kerkdienst zelf ontvangt a.s.a.p. u een uitnodiging waarin u binnen 24 uur moet aangeven
Ik kom wel” of “Ik kom niet”. Reageert u niet of u geeft aan “Ik kom niet” dan vervalt de uitnodiging binnen de vastgestelde tijd en het systeem nodigt automatisch iemand anders uit. Komt u wel dan kunt u aangeven met hoeveel personen (gezinsleden). Als u na acceptatie toch niet kan komen naar de bijeenkomst van u keuze meld u af, dan is er weer plek voor een ander. Check u e-mail en spambox

De inschrijving sluit op een door de beheerder gemaakt tijdstip.

Nog even dit:

• Bij binnenkomst van de kerk dient u op een lijst bij de voordeur af te vinken dat u daadwerkelijk aanwezig bent.
      • U dient klachtenvrij te zijn als u naar de gemeentebijeenkomst komt.
      • Bij binnenkomst dient u de aanwijzingen te volgen van de surveillanten en wij gaan er vanuit dat u ook de 1,5 meter afstandsregel tot anderen respecteert.
      • Tussen de bezoekers dient anderhalve meter afstand gewaarborgd te worden.
      • Mondkapjes op tijdens het lopen, mogen af op de zitplaats
      • Huisgenoten mogen bij elkaar zitten.
      • Volg de instructies van de surveillanten
      • Geen ontmoeting en consumptie na afloop.
      • Het bezoek aan het toilet in de kerk tot een minimum beperken.

Inschrijven voor de kerkdiensten