Kerkelijk Bureau

De Protestantse Gemeente te Spijkenisse bestaat uit 2 wijkgemeentes: De Verbinding en De Brug.

De centrale administratie voor alle leden wordt bijgehouden op het Kerkelijk Bureau.
Het betreft de ledenadministratie, de financiële administratie, de administratie van het kerkblad
en alles wat op administratief gebied geregeld moet worden.

Het Kerkelijk Bureau is geopend op maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur.
Het adres is: Eikenlaan 2, 3203 BK Spijkenisse.
Het telefoonnummer is: 0181-612800 (alleen op maandagmorgen).
Het e-mailadres is: kerkelijkbureau@pkn-spijkenisse.nl

Is het voor u onmogelijk om op maandagmorgen op het Kerkelijk Bureau te komen, maar is persoonlijk contact zeer gewenst, dan kunt u altijd een speciale afspraak maken met een van de medewerksters.

U kunt o.a. bij ons terecht om een verhuizing of overlijden door te geven, financiële zaken te regelen, collectebonnen af te halen, een abonnement op het kerkblad te regelen, enz.

Voor uitgebreidere informatie kunt u ook terecht in onze Webwinkel.
U vindt daar meer informatie over allerlei zaken die met het Kerkelijk Bureau te maken hebben:

– de Actie Kerkbalans

– de Solidariteitsactie

– het kerkblad ‘Samen’, papier en/of digitaal

– collectebonnen bestellen die u afhaalt bij het Kerkelijk Bureau of thuisbezorgd krijgt

– bankrekeningnummers

– nieuw in Spijkenisse komen wonen

– het boekje ‘Ontmoeten en Leren’

– een contactformulier om e-mailcontact te zoeken met het Kerkelijk Bureau

– antwoorden op veel gestelde vragen