Wij zijn Protestant Spijkenisse

Dat willen wij als protestantse wijkgemeente De Verbinding in Spijkenisse. In onze gemeente helpen we iedereen die meer geloof in zijn leven wil toelaten.

We ondersteunen mensen die zoeken naar God.
En we zijn enthousiast over ons leven dat we met elkaar delen.

Wij vieren en zien naar elkaar om. Samen zetten we ons in voor onze jeugd, voor de samenleving en voor de verdieping van ons geloof. Neem gerust contact op als je een vraag hebt. Wij zijn er voor jou!

Predikant
Ds. J. (Jaap) Vlasblom

Kerkelijkwerker
Mw. G. (Gera) van der Linden

 

Wij willen een gemeente zijn waar mensen Jezus Christus leren kennen, Hem samen volgen en van Hem getuigen. We zoeken naar de vervulling met de Heilige Geest. Onze naam ‘De Brug’ verwijst niet alleen naar onze plek, vlak bij de beide bruggen van Spijkenisse. We willen met die naam duidelijk maken dat we een brug willen zijn naar God toe.

De liefde van God is de bron van ons gemeente-zijn. Zijn liefde zoekt ieder mens. Daarom is Jezus Christus in deze wereld gekomen en ervaren we de werking van de Heilige Geest. Wanneer wij Gods liefde ontdekken, verandert ons leven. Het geeft ons ook oog voor elkaar. En samen willen wij graag zoveel mogelijk mensen in onze omgeving in die liefde van God laten delen. Dit wordt samengevat in ons motto:

Leven uit Gods liefde
Zorgen voor elkaar
Getuigen in de wereld

Predikant
Ds A. (Arenda) Haasnoot