Klokken van troost en hoop

Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook …..

Taizé via Facebook

De komende tijd wordt vanuit de gemeenschap van Taizé dagelijks om 20.30 uur een korte dienst uitgezonden, die te volgen is via Facebook: https://www.facebook.com/taize/Een mooie manier om wereldwijd met de broeders van Taizé een moment van …..

Nieuwsbrief de Verbinding

Van de wijkkerkenraad We vinden het als wijkkerkenraad belangrijk dat u als gemeente op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de wijkgemeente. Meestal gebeurt dit via het kerkblad, de mededelingen op zondag en de website. Soms …..

Open Dorpskerk

Op de dinsdagmorgen is de Dorpskerk van 10.00 – 12.00 uur open voor het publiek. Dit betekend dat u en mensen uit de omgeving Spijkenisse welkom zijn voor een kop koffie of thee, met een …..

Gebedstijden

In de gebedsbijeenkomsten op dinsdagoch- tend wordt voorbede gedaan voor elkaar, voor de gemeente en voor specifieke noden om ons heen. Bijvoorbeeld ook voor de stad waarin wij wonen, de situatie in de wereld. De …..

Vorming en toerusting

Al een paar jaar organiseren we als Brongroep maandelijks alternatieve, meer meditatieve vieringen, zoals Taizé-, Iona- en stiltevieringen. Daar willen we dit jaar graag mee doorgaan.We zoeken binnen de Verbinding mensen die onze groep willen …..