40 dagentijd Pauluskerk

Elk jaar worden er in de 40 dagentijd door de diaconie één of meerdere projecten georganiseerd.Dit jaar hebben wij twee doelen gekozen, nl. de Pauluskerk en Kika. Twee heel mooie en zeer nuttige doelen.  Pauluskerk : …..

40 dagentijd KIKA

Elk jaar worden er in de 40 dagentijd door de diaconie één of meerdere projecten georganiseerd.Dit jaar hebben wij twee doelen gekozen, nl. de Pauluskerk en Kika. Twee heel mooie en zeer nuttige doelen.  Kita : Collecten …..

Gemeentebijeenkomst 20 feb. a.s.

Op donderdag 20 februari a.s. zijn er 2 gemeentebijeenkomsten gepland:‘s middags van 14:30 tot 16:30 uur in De Kern en ‘s avonds van 19:30 tot 21:30 uur in De Dorsvloer. De onderwerpen zullen zijn:– Voorgenomen profielschets gemeente en te beroepen predikant(en)– Samenstelling beroepingscommissie– Informatie vervolgproces gebouwenkeuze (route / proces)– Samenstelling vervolgcommissie gebouwenkeuze– waar de kerkenraad op dit moment mee bezig is Voorzitter van beide bijeenkomsten is ds. Marcel Zijlstra De beide profielschetsen zijn aan de abonnees van de nieuwbrief toe gezonden. …..

Nieuwsbrief de Verbinding

Van de wijkkerkenraad We vinden het als wijkkerkenraad belangrijk dat u als gemeente op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de wijkgemeente. Meestal gebeurt dit via het kerkblad, de mededelingen op zondag en de website. Soms …..

Stilte diensten