Nieuwsbrief de Verbinding

Van de wijkkerkenraad We vinden het als wijkkerkenraad belangrijk dat u als gemeente op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de wijkgemeente. Meestal gebeurt dit via het kerkblad, de mededelingen op zondag en de website. Soms …..

Kerst-in 2019

Op vrijdagmiddag 13 december om 16:30 uur a.s. organiseren wij weer een KERST-IN in de Ontmoetingskerk. Gewoon: lekker van een kop erwten-of bruine bonensoep genieten, een broodje rookworst erbij,  glühweintje én gezellig bijpraten.  U kunt …..

Kerstviering senioren

De diaconie van de Verbinding is bij elkaar geweest om te bespreken hoe we dit jaar voor het eerst als “de Verbinding” deze kerstviering vorm gaan geven. Er is gekozen om op vrijdagmiddag 20 december …..

Open Dorpskerk

Op de zaterdagen is de Dorpskerk weer open voor het publiek. Elke zaterdagmorgen van 11.00 – 13.00 uur tijdens de markt. Het is de bedoeling om mensen gastvrij te ontvangen die op zoek zijn naar rust, stilte of een …..

The Sound of Christmas

Op 22 december om 17.00  en om 20.00 uur begint je kerst goed in Theater De Stoep. Ook dit jaar organiseren we weer een nieuwe editie van The Sound of Christmas met bekende en minder …..

Gemeentebijeenkomsten

Gemeentebijeenkomsten De Verbinding Op maandag 25 november aanstaande zal er een tweetal bijeenkomsten zijn over de rapportage van de gebouwencommissie en de start van het beroepingsproces. ’s Middags zal er een bijeenkomst zijn in gebouw …..

Gelegenheidskoor

Zondag 24 november is de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Dan zullen we de overledenen van het afgelopen jaar gedenken. Altijd weer een bijzondere dienst. Aan deze dienst zal het gelegenheidskoor van De Verbinding …..

Bibliodrama

Bibliodrama is een andere manier om aande hand van een Bijbeltekst in gesprek tegaan met jezelf, de ander en de Ander. Bijbelverhalenlezen en verkennen met elkaar. Vervolgens mag je zelf weten welke rol je wilt spelen …..

Beroepingscommissie

Beroepingscommissie De wijkkerkenraad wil binnenkort starten met het beroepingsproces ter versterking van het voorgangersteam van onze wijkgemeente. Wij ontvangen graag namen van gemeenteleden die in de beroepingscommissie zitting zouden willen/kunnen nemen. U kunt uiteraard uzelf …..

Gebedstijden

In de gebedsbijeenkomsten op dinsdagoch- tend wordt voorbede gedaan voor elkaar, voor de gemeente en voor specifieke noden om ons heen. Bijvoorbeeld ook voor de stad waarin wij wonen, de situatie in de wereld. De …..

Vorming en toerusting

Al een paar jaar organiseren we als Brongroep maandelijks alternatieve, meer meditatieve vieringen, zoals Taizé-, Iona- en stiltevieringen. Daar willen we dit jaar graag mee doorgaan.We zoeken binnen de Verbinding mensen die onze groep willen …..