Kerkdiensten 20 juni

Gezien de nog steeds geldende Corona regels zullen de diensten in de Dorpskerk en de Michaëlkerk er anders uitzien dan we gewend zijn.

Zie hieronder voor de aanmelding, tijden, schriftlezingen, thema’s en links:

Aanmelden kerkdiensten

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, moet men voor elke eredienst en bijeenkomst zich registreren. De kerkenraad heeft gekozen voor een reserveringssysteem waarbij de kerkbezoekers online gemakkelijk en eenvoudig een plekje voor een viering kan reserveren.

Dit reserveringssysteem is via de website Meevieren.nl, bereikbaar: http://meevieren.nl/wijkgemeentedebrug

Collectes op afstand – QR codes

Nu de regels voor het samen komen in de kerk, n.a.v. de Corona crisis nog steeds van kracht zijn willen we onze collecte doelen niet vergeten. Er zijn diverse mogelijkheden om uw collecten te geven. U kunt zelf een bedrag overmaken, of u kunt gebruik maken van een QR code.

Meer lezen

New Wine Zomerconferentie 22 – 25 juli 2021 – Leven in Jezus: Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie

Wat is nou zo mooi aan die Zomerconferentie?

Elk jaar ontmoeten zesduizend christenen elkaar tijdens de New Wine Zomerconferentie. Om elkaar aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten om in de kracht van de Geest te getuigen van de komst van Gods Koninkrijk. Zo staat dat op de website, en ik kan je vertellen: Dat is ook zo! Tijdens die week heb ik diverse mensen ontmoet en mocht delen in de liefde van Jezus Christus. En ook erna en nog steeds. God laat je niet los. Als je in Hem blijft, blijft Hij in jou!

New Wine Next

Dit jaar organiseert New Wine een kleinere conferentie voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Jeugdgroepen kunnen hier samen met hun jeugdleiders naar toe. Het lijkt ons leuk om deel te nemen aan deze conferentie. Kijk even op de site: https://next.new-wine.nl

Vakantietas

Binnenkort begint de grote vakantie. Voor velen van ons betekent dit, ondanks corona, er op uit trekken naar bestemmingen dichtbij of ver weg. Voor kinderen die thuis moeten blijven en niets extra’s hebben, wil de diaconie een rugtasje vullen met wat “doe-dingen”, zodat het voor hen ook een klein beetje vakantie is.
Weet u kinderen, in de basisschool leeftijd, die mogelijk voor de actie “vakantietas” in aanmerking komen? Laat het ons weten via email: g.boelaars@kpnplanet.nl

Kerkdiensten rechtstreeks

Gezien de omstandigheden vinden er momenteel alleen diensten met een beperkt aantal bezoekers plaats in beide kerken. De dienst in de Dorpskerk is tevens te volgen via Kerkdienstgemist.nl.
De dienst vanuit de Michaëlkerk is te volgen via Kerkdienstgemist.nl (alleen audio) en Youtube (audio en beeld). Er wordt hard gewerkt om de diensten vanuit de Dorpskerk eveneens via een beeldverbinding via Youtube te realiseren.