Cursus Gebedsministry

Vanaf donderdag 30 september wordt op 4 achtereenvolgende donderdagavonden een cursus Gebedsministry georganiseerd. De cursus zal plaatsvinden in de Michaëlkerk aan het Anjerplein 1 in Spijkenisse.

Aanmelden kan tot 25 september bij Kees Molengraaf (keesmolengraaf@gmail.com) onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Kerkdiensten 19 september

Gezien de nog steeds geldende Corona regels zullen de diensten in de Dorpskerk en de Michaëlkerk er anders uitzien dan we gewend zijn. Het is nog steeds nodig om u tijdig aan te melden.
Op zondag 19 september zal in beide diensten ds P. Both voorgaan. De schriftlezing in beide diensten is Jona 1.

Aanvang Dorpskerk 9.30 uur
Aanvang Michaelkerk 11.00 uur

BEIDE DIENSTEN AANMELDEN VERPLICHT!

Meeluisteren / meekijken:

Kerkradio Dorpskerk: Klik hier voor de rechtstreeks uitzending via Kerkdienstgemist.nl

KerkTV Michaëlkerk: Klik hier voor de rechtstreekse uitzending via Youtube.

Kerkradio Michaëlkerk: Klik hier voor de rechtstreeks uitzending via Kerkdienstgemist.nl

Collectes op afstand – QR codes

Nu de regels voor het samen komen in de kerk, n.a.v. de Corona crisis nog steeds van kracht zijn willen we onze collecte doelen niet vergeten. Er zijn diverse mogelijkheden om uw collecten te geven. U kunt zelf een bedrag overmaken, of u kunt gebruik maken van een QR code.

Aanmelden kerkdiensten

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, moet men voor elke eredienst en bijeenkomst zich registreren. De kerkenraad heeft gekozen voor een reserveringssysteem waarbij de kerkbezoekers online gemakkelijk en eenvoudig een plekje voor een viering kan reserveren.

Dit reserveringssysteem is via de website Meevieren.nl, bereikbaar: http://meevieren.nl/wijkgemeentedebrug

Meer lezen

Ministry weer normaal na de diensten!

Goed nieuws! Ministry weer normaal na de diensten!

Voor zover mogelijk is er na elke dienst weer een ministry gebedsteam aanwezig in de Dorpskerk en in de Michaelkerk. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan dat u gebruik kunt maken van het telefoonnummer 06-3639 4123, zolang er diensten via Youtube worden aangeboden. Vanuit huis kunt u direct na de livestream/dienst bellen naar de coördinator van het ministry-team met een verzoek voor gebed.

Kernteam Ministry,

Jeroen Slikker en Kees Molengraaf

Kerkdiensten rechtstreeks

Gezien de omstandigheden vinden er momenteel alleen diensten met een beperkt aantal bezoekers plaats in beide kerken. De dienst in de Dorpskerk is tevens te volgen via Kerkdienstgemist.nl.
De dienst vanuit de Michaëlkerk is te volgen via Kerkdienstgemist.nl (alleen audio) en Youtube (audio en beeld). Er wordt hard gewerkt om de diensten vanuit de Dorpskerk eveneens via een beeldverbinding via Youtube te realiseren.

Digitaal voorbedenboek

Heeft u een gebedspunt, die u wilt indienen voor de voorbede tijdens de kerkdienst, dan kunt u dit via Whatsapp aan de ouderling van dienst laten weten.
Dit kan naar 06 2790 5317. Dit nummer is speciaal voor de voorbede. Vermeld kort, duidelijk en met uw naam de voorbede. Dit kan tot uiterlijk zondag 09.30 uur.

Eventueel kunt u ook mailen naar onze scriba: scriba_debrug@pkn-spijkenisse.nl
Dit kan tot uiterlijk zaterdag 12.00 uur !