Kerkdiensten 29 mei

Op zondagmorgen 29 mei is er om 9.30 uur in de Dorpskerk en om 11.00 uur in de Michaëlkerk een dienst. Voorganger in deze diensten is ds Arenda Haasnoot.

Beide diensten zijn tevens online te volgen. De links staan hieronder.

Meer lezen

Collectes 29 mei – QR codes

Kijkt of luistert u online mee met de dienst of bent u uw portemonnee vergeten en wilt u uw gaven geven dan kunt gebruik maken van onderstaande QR codes of de app van onze wijkgemeente.

QR codes:

Hieronder (en op de nieuwsbrief) treft u voor iedere dienst één of twee codes voor uiteenlopende doelen. Het standaard bedrag van de gift die in de QR code staat kunt u ten alle tijden zelf verhogen of verlagen.

App:

Installeer hiervoor de app van onze gemeente, te vinden in de appstore onder ‘Wijkgemeente De Brug Spijkenisse’.

Meer lezen

Smartphone app Wijkgemeente De Brug

Alles wat we belangrijk vinden heeft een plekje op onze telefoon. Daar hoort de kerk ook bij. Sinds kort hebben we als gemeente een eigen app! Hiermee kunnen we de onderlinge communicatie bevorderen en zo de betrokkenheid vergroten. Er kan met de app ook gegeven worden aan de collectedoelen. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk gemeenteleden de app downloaden, hij is te vinden in de app-store van uw smartphone (zowel voor Android als Apple). Wanneer u daar zoekt op ‘Wijkgemeente De Brug Spijkenisse’ dan verschijnt het logo van onze gemeente en kunt u de app, die speciaal voor onze gemeente geconfigureerd is, installeren.

Belangrijk is dat uw e-mailadres bij ons bekend is. Na aanmelding moet u “binnen gelaten worden” door één van de app-beheerders. Dat zijn Arenda Haasnoot (predikant) of Marjolein Voogt (Ouderling gemeente-opbouw). Komende tijd zullen er nog meer berichten over de app verschijnen. Mocht u vragen hebben over het downloaden of gebruik van de app dan kunt u terecht bij één van de app-beheerders.