Kerkdienst Hemelvaartsdag 26 mei

Op Hemelvaartsdag, donderdagmorgen 26 mei is er om 9.30 uur in de Dorpskerk  een dienst. Voorganger in deze diensten is ds Arenda Haasnoot.

Deze diensten is tevens online te volgen.

Meeluisteren / meekijken:

Dorpskerk 9.30 uur

KerkTV: Klik hier voor de rechtstreekse uitzending via Youtube.

Kerkradio: Klik hier voor de rechtstreeks uitzending via Kerkdienstgemist.nl

Voorbede tijdens de dienst

Heeft u een gebedspunt, die u wilt indienen voor de voorbede tijdens de kerkdienst, dan kunt u dit via Whatsapp aan de ouderling van dienst laten weten.
Dit kan naar 06 2790 5317. Dit nummer is speciaal voor de voorbede. Vermeld kort, duidelijk en met uw naam de voorbede. Dit kan tot uiterlijk zondag 09.30 uur.

Eventueel kunt u ook mailen naar onze scriba: scriba_debrug@pkn-spijkenisse.nl
Dit kan tot uiterlijk zaterdag 12.00 uur !

Ministry na de dienst

Voor zover mogelijk is er na elke dienst weer een ministry gebedsteam aanwezig in de Dorpskerk en in de Michaelkerk. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan dat u gebruik kunt maken van het telefoonnummer 06-3639 4123, zolang er diensten via Youtube worden aangeboden. Vanuit huis kunt u direct na de livestream/dienst bellen naar de coördinator van het ministry-team met een verzoek voor gebed.

Collecte Hemelvaartsdag 26 mei

Kijkt of luistert u online mee met de dienst of bent u uw portemonnee vergeten en wilt u uw gaven geven dan kunt gebruik maken van onderstaande QR codes of de app van onze wijkgemeente.

QR codes:

Hieronder (en op de nieuwsbrief) treft u voor iedere dienst één of twee codes voor uiteenlopende doelen. Het standaard bedrag van de gift die in de QR code staat kunt u ten alle tijden zelf verhogen of verlagen.

App:

Installeer hiervoor de app van onze gemeente, te vinden in de appstore onder ‘Wijkgemeente De Brug Spijkenisse’.

Meer lezen

Smartphone app Wijkgemeente De Brug

Alles wat we belangrijk vinden heeft een plekje op onze telefoon. Daar hoort de kerk ook bij. Sinds kort hebben we als gemeente een eigen app! Hiermee kunnen we de onderlinge communicatie bevorderen en zo de betrokkenheid vergroten. Er kan met de app ook gegeven worden aan de collectedoelen. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk gemeenteleden de app downloaden, hij is te vinden in de app-store van uw smartphone (zowel voor Android als Apple). Wanneer u daar zoekt op ‘Wijkgemeente De Brug Spijkenisse’ dan verschijnt het logo van onze gemeente en kunt u de app, die speciaal voor onze gemeente geconfigureerd is, installeren.

Belangrijk is dat uw e-mailadres bij ons bekend is. Na aanmelding moet u “binnen gelaten worden” door één van de app-beheerders. Dat zijn Arenda Haasnoot (predikant) of Marjolein Voogt (Ouderling gemeente-opbouw). Komende tijd zullen er nog meer berichten over de app verschijnen. Mocht u vragen hebben over het downloaden of gebruik van de app dan kunt u terecht bij één van de app-beheerders.