Kerkdiensten 4 juni

Op zondagmorgen 4 juni is er om 9.30 uur in de Dorpskerk en om 11.00 uur in de Michaëlkerk een dienst. Voorganger in deze diensten is ds Arenda Haasnoot.
Voor meer informatie zoals de collectes en de livestreams, zie de links hieronder:

Lees meer

Bijbel & Tosties – 5 juni

Voor alle jongeren van 11-14 jaar en 15-20 jaar (iets later) is er weer ‘Bijbel & Tosties’ . Samen leren over de Bijbel en Jezus. In deze bijeenkomsten gaan we een stapje dieper met de jongeren. Het is vooral voor jongeren die meer willen leren over de Bijbel, of voor jongeren waarvan hun ouders graag willen dat ze wat meer te weten komen.

Eerste bijeenkomst dit jaar is voor 11-14 jaar op maandag 5 juni van 16.45-18.00 uur en van 15-20 jaar van 18.00-19.15 uur. Waar? In de Michaelkerk!
Opgave bij ds. Arenda Haasnoot domineedebrugspijkenisse@gmail.com

Gebedsavond voor de Vervolgde Kerk – 9 juni

Vrijdagavond 9 juni doen we weer mee met de Open Doors Gebedsavond voor de Vervolgde Kerk. We hebben weer mooie materialen van Open Doors ontvangen. Er is ook materiaal voor kinderen/tieners. Vaak zijn zij juist geïnteresseerd in wat andere christenen aan moeilijkheden meemaken. Voel je vrij hen mee te nemen, want we hebben goed materiaal waarmee ze aan de slag kunnen. Deze Open Doors avond begint om 19.30 tot ongeveer 21.30 uur.

Locatie: kerkzaal Michaëlkerk