Kerkdiensten 25 juli

Gezien de nog steeds geldende Corona regels zullen de diensten in de Dorpskerk en de Michaëlkerk er anders uitzien dan we gewend zijn.

Zie hieronder voor de aanmelding, tijden, schriftlezingen, thema’s en links:

Aanmelden kerkdiensten

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, moet men voor elke eredienst en bijeenkomst zich registreren. De kerkenraad heeft gekozen voor een reserveringssysteem waarbij de kerkbezoekers online gemakkelijk en eenvoudig een plekje voor een viering kan reserveren.

Dit reserveringssysteem is via de website Meevieren.nl, bereikbaar: http://meevieren.nl/wijkgemeentedebrug

Meer lezen

Ministry weer normaal na de diensten!

Goed nieuws! Ministry weer normaal na de diensten!

Voor zover mogelijk is er na elke dienst weer een ministry gebedsteam aanwezig in de Dorpskerk en in de Michaelkerk. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan dat u gebruik kunt maken van het telefoonnummer 06-3639 4123, zolang er diensten via Youtube worden aangeboden. Vanuit huis kunt u direct na de livestream/dienst bellen naar de coördinator van het ministry-team met een verzoek voor gebed.

Kernteam Ministry,

Jeroen Slikker en Kees Molengraaf

Collectes op afstand – QR codes

Nu de regels voor het samen komen in de kerk, n.a.v. de Corona crisis nog steeds van kracht zijn willen we onze collecte doelen niet vergeten. Er zijn diverse mogelijkheden om uw collecten te geven. U kunt zelf een bedrag overmaken, of u kunt gebruik maken van een QR code.

Meer lezen

New Wine Zomerconferentie 22 – 25 juli 2021 – Leven in Jezus: Blijf in Mij, dan blijf Ik in jullie

Helaas is het programma van de zomerconferentie van New Wine alleen online te bekijken. Dit is de link die je kunt gebruiken https://zomerconferentie.new-wine.nl

Het is daarentegen toch mogelijk dat we met elkaar de zomerconferentie kunnen bekijken. In de kerkzaal van de Michaelkerk zullen we dat doen. Je kunt uiteraard zelf kiezen op welke momenten je komt. Het is ook gaaf om zoveel mogelijk bij te wonen. Kom gerust, je bent welkom! We zien uit naar je komst.

Meer info bij ds. Arenda Haasnoot (06 3077 7022), Bert van Zellem of Ineke Griffioen.

Dit zijn de highlights in het programma:

New Wine Next

Dit jaar organiseert New Wine een kleinere conferentie voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Jeugdgroepen kunnen hier samen met hun jeugdleiders naar toe. Het lijkt ons leuk om deel te nemen aan deze conferentie. Kijk even op de site: https://next.new-wine.nl

Vakantietas

Binnenkort begint de grote vakantie. Voor velen van ons betekent dit, ondanks corona, er op uit trekken naar bestemmingen dichtbij of ver weg. Voor kinderen die thuis moeten blijven en niets extra’s hebben, wil de diaconie een rugtasje vullen met wat “doe-dingen”, zodat het voor hen ook een klein beetje vakantie is.
Weet u kinderen, in de basisschool leeftijd, die mogelijk voor de actie “vakantietas” in aanmerking komen? Laat het ons weten via email: g.boelaars@kpnplanet.nl