Aktie Kerkbalans 2021

Kerkbalans in Coronatijd

De Aktie Kerkbalans 2021 die dit jaar als motto heeft “Geef vandaag voor de kerk van morgen” zal van 16 januari tot en met 30 januari worden gehouden.

Kerkdiensten tijdens de Corona lockdown

De eerste diensten van 2021 zien er weer anders uit dan we gewend zijn. De afgekondigde lockdown van 14 december ligt hieraan ten grondslag. De kernkerkraad heeft moeten besluiten dat de diensten als volgt zullen gaan plaatsvinden:

Collectes op afstand – QR codes

Nu de regels voor het samen komen in de kerk, n.a.v. de Corona crisis nog steeds van kracht zijn willen we onze collecte doelen niet vergeten. Er zijn diverse mogelijkheden om uw collecten te geven. U kunt zelf een bedrag overmaken, of u kunt gebruik maken van een QR code.

Aanmelden kerkdiensten

Momenteel is het niet mogelijk om diensten bij te wonen i.v.m. Corona maatregelen.

Zodra de maatregelen weer versoepeld worden, kunt u zich mogelijk weer aanmelden.

Kerkdiensten rechtstreeks

Gezien de omstandigheden vinden er momenteel alleen online diensten plaats vanuit de Michaëlkerk en is het niet mogelijk de diensten fysiek bij te wonen. Deze diensten zijn rechtstreeks mee te beleven, zowel via Kerkdienstgemist.nl (alleen audio) als Youtube. Er wordt hard gewerkt om permanent online diensten vanuit de Dorpskerk te realiseren zodat er weer 2 diensten uitgezonden kunnen worden.

Digitaal voorbedenboek

Heeft u een gebedspunt, die u wilt indienen voor de voorbede tijdens de kerkdienst, dan kunt u dit via Whatsapp aan de ouderling van dienst laten weten.
Dit kan naar 06 2790 5317. Dit nummer is speciaal voor de voorbede. Vermeld kort, duidelijk en met uw naam de voorbede. Dit kan tot uiterlijk zondag 09.30 uur.

Eventueel kunt u ook mailen naar onze scriba: scriba_debrug@pkn-spijkenisse.nl
Dit kan tot uiterlijk zaterdag 12.00 uur !