Kerstwandeling 2022

Vrijdagavond 16 december vindt weer de jaarlijkse Kerstwandeling plaats vanuit het centrum van Spijkenisse. Een sfeervolle wandeling voor jong en oud langs scènes van het kerstverhaal. Vanuit het oudste gebouw, de Dorpskerk, maak je de tocht langs mooie plekken in Spijkenisse. De Boekenberg, de Trotse Pauw en meer stadsgenoten verschijnen op jouw weg. Je ontmoet mensen uit het verleden die je meenemen in een boodschap voor vandaag.

Start inloop Dorpskerk: 18.00 uur. Vertrek tussen 18.15-19.15 uur

Jong & oud is welkom!

Vrij toegang!

Vesperdiensten Dorpskerk – “Uit het donker naar het licht”

Tijdens de adventtijd zullen er een viertal vesperdiensten georganiseerd worden door de Protestantse Gemeente in Spijkenisse (waar de Brug deel van uit maakt).
Het thema van deze vesperdiensten is “Uit het donker naar het licht”.

De diensten zullen plaatsvinden in de Dorpskerk op de woensdagavonden van 30/11, 7/12, 14/12 en 21/12. De aanvang is 19.30 uur.

De diensten kunnen tevens online gevolgd via het Youtube kanaal van de Dorpskerk.

Kerkdiensten 4 december

Op zondagmorgen 4 december is er om 9.30 uur in de Dorpskerk en om 11.00 uur in de Michaëlkerk een dienst. Voorganger in deze diensten is ds Arenda Haasnoot.
Voor meer informatie zoals de collectes en de livestreams, zie de links hieronder.

Bijbel & Tosties

Voor alle jongeren van 11-15 jaar en 15-20 jaar (iets later) is er weer ‘Bijbel & Tosties’ . Samen leren over de Bijbel en Jezus. In deze bijeenkomsten gaan we een stapje dieper met de jongeren. Het is vooral voor jongeren die meer willen leren over de Bijbel, of voor jongeren waarvan hun ouders graag willen dat ze wat meer te weten komen.
De derde bijeenkomst voor 11-15 jaar op maandag 23 november van 17-18 uur in de Michaelkerk. Opgave bij ds. Arenda Haasnoot domineedebrugspijkenisse@gmail.com
Eerste bijeenkomst voor 15-20 jaar is op maandag 16 januari van 18-19 uur in de Michaelkerk.

Smartphone app Wijkgemeente De Brug

Alles wat we belangrijk vinden heeft een plekje op onze telefoon. Daar hoort de kerk ook bij. Sinds kort hebben we als gemeente een eigen app! Hiermee kunnen we de onderlinge communicatie bevorderen en zo de betrokkenheid vergroten. Er kan met de app ook gegeven worden aan de collectedoelen. Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk gemeenteleden de app downloaden, hij is te vinden in de app-store van uw smartphone (zowel voor Android als Apple). Wanneer u daar zoekt op ‘Wijkgemeente De Brug Spijkenisse’ dan verschijnt het logo van onze gemeente en kunt u de app, die speciaal voor onze gemeente geconfigureerd is, installeren.

Belangrijk is dat uw e-mailadres bij ons bekend is. Na aanmelding moet u “binnen gelaten worden” door één van de app-beheerders. Dat zijn Arenda Haasnoot (predikant) of Marjolein Voogt (Ouderling gemeente-opbouw). Komende tijd zullen er nog meer berichten over de app verschijnen. Mocht u vragen hebben over het downloaden of gebruik van de app dan kunt u terecht bij één van de app-beheerders.