Kerkradio / KerkTV

Kerkradio

Hieronder vind u de audio opnamen van de diensten vanuit de Dorpskerk en de Michaëlkerk. De diensten staan opgeslagen op een server bij Kerkdienstgemist.nl, maar kunnen tevens vanaf hier teruggeluisterd worden. Diensten blijven minimaal 3 maanden bewaard.

U kunt ook rechtstreeks meeluisteren met de diensten. Klik hier om de diensten rechtstreeks mee te luisteren.

KerkTV

De diensten zijn sinds enige tijd ook via een video stream te bekijken. Voor beide kerken is een apart Youtube kanaal ingericht. Hier kunt u de opnamen van de diverse diensten zien en tevens de live uitzendingen.

Klik hier om naar de live uitzendingen van beide gebouwen te gaan.

Kerkdienstgemist – Opnamen Dorpskerk

Kerkdienstgemist – Opnamen Michaëlkerk

Indien u problemen ondervindt met het beluisteren/bekijken van een dienst via de website, wilt u dit dan laten weten door een e-mail te sturen naar de webmaster.