Rock Solid (11-14 jaar)

De leukste tienerclub van Nederland. Knotsgekke en leuke spellen, interessante onderwerpen en een hechte groep mensen die graag met elkaar samenkomt. Ben je niet bang voor een goed gesprek én een paar leuke activiteiten? Dan is Rock Solid voor jou de plek om te zijn.
Leeftijd: 11 tot en met 13 jaar
Wanneer: Om de twee weken op maandag 19:00 uur, Michaëlkerk
Informatie: rocksolid_debrug@pknspijkenisse.nl

X-site (14-16 jaar)

X-Site is dé groep voor jongeren van 14 t/m 16 jaar! Er wordt serieus gepraat, samen gezocht, maar ook plezier gemaakt. De onderwerpen zijn divers, dat houdt het een beetje spannend. Iedereen is welkom. Eén keer per 2 weken in de Michaëlkerk.
Informatie: xsite_debrug@pknspijkenisse.nl

Rock Steady (11-15 jaar)

Tienernevendienst
Ben je tussen de 11 en 15 jaar? Dan ben je van harte welkom bij Rock Steady!!! Eénmaal per maand tijdens de kerkdienst in de Dorpskerk en de Michaëlkerk. We gaan het hebben over onderwerpen die bij jou passen! Het wordt leuk, serieus en natuurlijk onwijs gezellig.
De tieners verlaten tegelijkertijd met de kinderen van de Kindernevendienst de kerkzaal.
Rock Steady is op: 12 september, 10 oktober, 14 november, 12 december, 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei en 12 juni.
Informatie: rocksteady_debrug@pknspijkenisse.nl

Impact (17-20 jaar)
Impact is de plek om samen te komen om te praten over zaken die er echt toe doen. Ontspannen praten en discussiëren over geloof, leven, vrienden en andere relevante onderwerpen. Natuurlijk met genoeg ruimte voor spel, film, napraten, lachen, soms goed eten, ontspanning en vragen.
We komen om de twee op woensdag samen, regelmatig eten we samen bij iemand thuis.
Leeftijd: 17 tot en met 20 jaar
Wanneer: Om de twee weken op woensdag vanaf 19:30 uur. We wisselen het samenkomen in de Michaëlkerk en op een andere locatie met elkaar af.
Informatie: impact_debrug@pknspijkenisse.nl