Rock Solid (11-14 jaar)

De leukste tienerclub van Nederland. Te gekke spellen, veel nieuwe vrienden, interessante onderwerpen waar je je mening over mag geven, bijvoorbeeld muziek, vriendschap, keuzes maken.
Voor jongeren van 11 tot 13 jaar, één keer per 2 weken op maandagavond 19.00 – 20.30 uur in de jeugdruimte van de Michaëlkerk.
Informatie: rocksolid_debrug@pknspijkenisse.nl

X-site (14-16 jaar)

X-Site is dé groep voor jongeren van 14 t/m 16 jaar! Er wordt serieus gepraat, maar ook dom gelachen. De onderwerpen zijn divers. Dat houdt het een beetje spannend. Iedereen is welkom. Eén keer per 2 weken in de Michaëlkerk.
Deze worden gehouden samen met de groep Impact. Elke twee weken op woensdag, in de even weken.
Informatie: xsite_debrug@pknspijkenisse.nl

Rock Steady (11-15 jaar)

Tienernevendienst
Ben je tussen de 11/12 en 15 jaar? Dan ben je van harte welkom bij Rock Steady!!! Eénmaal per maand tijdens de kerkdienst in de Dorpskerk en de Michaëlkerk. We gaan het hebben over onderwerpen die bij jou passen! Het wordt leuk, serieus en natuurlijk onwijs gezellig.
De tieners verlaten tegelijkertijd met de kinderen van de Kindernevendienst de kerkzaal.
Informatie: rocksteady_debrug@pknspijkenisse.nl

Impact (16-20 jaar)

Impact is de avond voor jongeren tussen 17 en 20 jaar. Ontspannen met elkaar praten en discussiëren over het geloof. Uiteraard met genoeg ruimte voor spel, film, napraten, lachen, ontspanning en vragen.
Voor iedereen tussen 17 en 20 jaar, eenmaal per 2 weken op woensdagavond 19.30–21.30 uur in de jeugdruimte van de Michaëlkerk.
Deze avonden worden gehouden samen met de groep X-Site.
Informatie: impact_debrug@pknspijkenisse.nl

Destination jongerendienst
Destination is de jeugddienst van de Brug. Het is een dienst waarop alle leeftijden welkom zijn, maar waarop speciaal de nadruk wordt gelegd op de jeugd.
In de liturgie wordt rekening gehouden met zaken die de doelgroep verwacht in een dienst. Denk hierbij aan bands, drama, video en vele andere interacties. Elke dienst heeft een thema uit het dagelijks leven. De diensten worden begeleid door verschillende bands, zowel van binnen de gemeente als daarbuiten.
Destination is bijna elke 4e zondag van de maand in de Michaelkerk en begint om 19.30.
Meer weten? Kijk op www.facebook.com/DestinationBrug  of follow @DestinationBrug!